Tysklands bedste
træpiller

Træpiller

Hjælp – OSS

Ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor ligger fordelene ved brug af 1Heiz træpiller?
 2. Hvordan foregår fremstillingen af 1Heiz træpiller?
 3. Hvad er 1Heiz træpillernes egenskaber?
 4. Hvordan bestiller jeg?
 5. Leveres træpillerne?
 6. Kan jeg selv afhente træpillerne?
 7. Kan jeg afhente træpillerne med det samme?
 8. Hvordan betales træpillerne?
 9. Får jeg en regning?
 10. Får jeg pengene refunderet hvis jeg fortryder købet?
 11. Har jeg reklamationsret ved handle med 1Heiz træpiller?
 12. Snakkes der dansk hos 1Heiz?

 

 

 1. Der er faktisk mange fordele: ved brug af brænde sparer du op til 60% og så spares der 100% CO2 i forhold til fossile energiformer, oplagring er nem og træpiller er miljøvenlige. Og så er 1Heiz træpiller af den højst mulige kvalitet. Se også siden Træpiller.
 2. Træpiller laves af spåner og savsmuld, der opstår ved produktionen af møbler, tømmer eller lignende. Savsmulden tørres ned til 10% fugt og presses til små piller på 6 mm diameter og 20 – 45 mm længde.
 3. 1Heiz Premium træpiller har følgende egenskaber: diameter på 6 mm, 20 til 45 mm længde, massefylde på 1120 kg/m³, energiindhold på ca. 5 kWh/kg, mindre end 10% vandindhold
 4. Du bestiller træpiller og træbriketter i vores webshop. det er rigtig nemt.
 5. Ja, men vi må ikke. Du kan få leveret træpiller og briketter af vores partner Chr. Carstensen i Flensborg/ Handewitt.
 6. Det må du gerne! Se siden Afhentning
 7. Ja, så snart vi har modtaget pengene, kan vi udlevere varen til dig; betaler du via bankoverførsel, så kan det vare et par dage, før pengene er overført til vores konto.
 8. Du betaler enten via bankoverførsel efter bestillingen eller via paypal.
 9. Ja, selvfølgelig, du får en regning, dog ikke på DKK men på € inkl. 7% tysk moms.
 10. Selvfølgelig få du refunderet dine penge, hvis du fortryder købet inden 14 dage. Se også siden Vilkår og betingelser.
 11. Ja, du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du afhængig af situationen enten kan få varen ombyttet, refunderet købet eller få afslag i prisen. Se også siden Vilkår og betingelser.
 12. Ja og nej. Hvis du ringer til vores lager i Flensborg/ Handewitt vedrørende afhentning eller levering, så snakkes der dansk. I firmaet 1Heiz i Tyskland er der dog kun tysk- og engelsktalende personale. Hvis du har tekniske eller andre spørgsmål, der ikke vedrører lager og levering, så benyt vores kontaktformular, vi sørger for, at du får et svar på dansk.