Tysklands bedste
træpiller

Træpiller

Vilkår og betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle salg fra 1Heiz webshop [ www.traepiller-tyskland.dk ] sålænge der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og 1Heiz Træpiller.

Alle priserne er exkl. levering, kunden sørger selv for transport eller afhentning. Vi sælger vores vare til den daglige markedspris, hvilket betyder, at priserne kan ændres sig løbende og vi ikke kan yde prisgaranti. Kunden får varen til den dagspris han har handlet til.

Leveringstidspunkt og transport

Varen udleveres ikke før vi har registreret indbetaling. Betales der med kort eller kontant kan varen afhentes med det samme og vi trækker først pengene ved udlevering af varerne. Udlevering af varer fra 1Heiz webshop [ www.traepiller-tyskland.dk ] anses for gennemført, når kunden har fået varen på vores lager eller en tredje person har afhentet varen for kunden. Alle bestillinger skal afhentes af kunden eller en af kunden bestilt leverandør. Såfremt andet ikke er aftalt, vil ordren blive slettet hvis vi ikke har modtaget betaling inden 14 dage.

Fortrydelse

1Heiz webshop [ www.traepiller-tyskland.dk ] yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, varen afhentes på vores lager. Fortryder kunden købet, skal han underrette os herom senest 14 dage efter den dag, varen udleveredes. Varen skal returneres i samme tilstand og mængde, som den blev modtaget. Ordren skal sendes retur til os uden urimelig forsinkelse og senest 14 dage efter, at kunden meddelte os fortrydelsen.

Hvis kunden fortryder købet, refunderes det beløb, varen købtes ti, såfremt der ikke foreligger en værdiforringelse, som kunden hæfter for. I så fald fratrækkes denne det oprindelige købsbeløb. Vi refunderer senest 14 dage efter fortrydelsen og varernes retur.

Reklamation og risiko for varene

Ved handel på 1Heiz webshop [ www.traepiller-tyskland.dk ] har kunden 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at kunden afhængig af situationen enten kan få varen ombyttet, refunderet købet eller få afslag i prisen. Reklamationen skal være berettiget og manglen må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal foretages indenfor en rimelig tid. Har kunden opdaget en mangel ved varen skal han omgående kontakte os og bedes at oplyse detaljeret om, hvad problemet er. Er reklamationen berettiget, refunderer vi rimelig høje fragtomkostninger, husk kvittering! Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke leveringer, der er sendt per efterkrav eller lignende.

Risikoen for varerne, der bestilles i vores webshop overgår til køberen på det tidspunkt varen afhentes.

Priser og betaling

Alle priser på www.traepiller-tyskland.dk er inkl. 7% tysk moms.

På traepiller-tyskland.dk har du mulighed for at betale via Paypal og bankoverførsel. Alle varer forbliver 1Heiz’ ejendom indtil varerne er betalte.

Oplysningspligt

Ordrer opbevares i henhold til bogføringsloven i fem år. Hvis kunden ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten, så bedes han sende en mail til os på kontakt@traepiller-tyskland.dk .

Persondata

For at du kan indgå aftale med os på traepiller-tyskland.dk, har vi brug for kundens navn og ddresse samt telefonnummer og e-mail-adresse.

Alle personlige data forbliver hos 1Heiz [ www.traepiller-tyskland.dk ] og bruges kun til interne formål. Hvis kunden organiserer en transport af varene, så vidergives navn og adresse samt telefonnummer til transportøren.

Ansvar

For andre skader end ved tilskadekomst af liv, legeme eller helbred er sælger kun ansvarlig, hvis de skyldes forsæt eller grov uagtsomhed eller culpøs krænkelse af en væsentlig kontraktlig forpligtelse af sælger eller dennes agenter. Restriktionerne gælder ikke for ansvar for skader på liv, lemmer eller helbred eller ansvar i henhold til produktansvarsloven.

Afsluttende bestemmelser

Den mellem sælger og kunde eksisterende købsaftale underligger lovgivningen i Forbundsrepublikken Tysklands eksklusive FN Sales konventionen. Tysk ret gælder udelukkende for retstvister, der opstår gennem eller i forbindelse med denne kontrakt. Hvis kunden er købmand, en juridisk person af den offentlige sektor er vores retssæde i Leipzig for alle tvister vedrørende denne kontrakt. Det samme gælder, hvis kunden ikke har nogen generel kompetence i Tyskland eller bopæl eller det sædvanlige opholdssted på tidspunktet for forhandlingen ikke er kendt. Ændringer i vore vilkår og betingelser skal meddeles kunden med det samme. Kunden har ret til at klage over disse ændringer. Hvis der inden en måned efter anmeldelse af ​​betingelsernes ændring ikke modsiges af kunden, så betragtes ændringerne som accepteret.  Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser helt eller delvis ikke skulle være juridisk effektiv eller miste dets retsgyldighed senere, berøresgyldigheden af ​​de øvrige bestemmelser ikke. De almene lovbestemmelser skal erstatte den ugyldige bestemmelse. Det samme gælder, hvis bestemmelserne skulle have en uforudset udeladelse.

 


Vore tyske AGB, der supplerer ovenstående vilkår og betingelser.